Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Махрові рушники: як підібрати для всієї родини?

Махрові рушники: як підібрати для всієї родини?

Основним атрибутом щоденної особистої гігієни є рушник. Жоден прийом ванни або душу, похід в лазню або в спа-салон неможливо уявити без нього. Адже так приємно після водних процедур закутатися в м'який і пухнастий текстильний виріб. Але щоб лазневі аксесуари не викликали алергічні реакції, не залишали сліди фарби на тілі і не втрачали свій первісний вигляд швидше ніж треба, необхідно купувати махрові рушники сімейні набори високої якості.

Якими повинні бути сімейні рушники? На які характеристики звертати свою увагу перед покупкою упаковки банних рушників? Відповіді на ці питання ви дізнаєтеся в нашій статті.

Ідеальний набір рушників сімейних - який він?

Кожна людина хоче оточувати себе і близьких красивими і якісними речами. Домашній текстиль - не виняток. Махрові рушники сімейні набори здатні не тільки стати прикрасою інтер'єру ванної кімнати і створити затишну атмосферу в домі. Вони мають здатність дарувати відчуття абсолютного комфорту кожному члену сім'ї. Але за однієї умови: сімейні рушники зобов'язані володіти такими властивостями:

  • Натуральність. Екологічний склад - запорука здоров'я! Тому віддавайте перевагу наборам рушників сімейних, виготовлених з натуральних гіпоалергенних матеріалів, які не піддаються хімічним обробкам. Найчастіше це такі тканини, як бавовна і бамбук. Дані матерії мають відмінну гігроскопічність, високу теплопровідність і міцність.
  • Добротність пошиття. Вибирайте махрові рушники сімейні набори, що виробляються на високотехнологічному обладнанні з застосуванням спеціальних безпечних барвників. Це забезпечить стійкість виробів до зносу, а також до втрати кольору навіть після багаторазового прання.

Махрові рушники сімейні набори, які відповідають перерахованим вище характеристикам можна купити в інтернет-магазині Махровий світ. Ми відповідально і сумлінно підходимо до своєї роботи, тому пропонуємо своїм покупцям продукцію від кращих світових виробників.

Качественные полотенца

Махрові рушники сімейні набори - відмінна ідея для подарунка

Всі махрові рушники сімейні набори для банних процедур і для кухні можна придбати в ошатних коробках з красивим оформленням. Такий комплект може стати відмінним презентом для родичів і друзів.

У наборах рушників сімейних на офіційному сайті mahra.com.ua присутні від двох до п'яти предметів. Упаковка кухонних рушників найчастіше складається з трьох полотен.

viber