Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Крижма для хрещення - важливий церковний атрибут

Крижма для хрещення - важливий церковний атрибут

Прообразом одягу, в яку одягалися християни, охрестившись була крижма для хрещення. Ще дві тисячі років тому цей, обов'язково білий, елемент був символом чистоти душі, світла, безгріховності, його одягали для святкування обряду християнського Таїнства. Тільки в ті часи люди хрестилися в дорослому віці. На сьогоднішній день, дітей хрестять в дитинстві, три рази занурюючи їх у купіль, а потім огортаючи в білосніжний наряд, який символізує початок нового життя. Цю тканину потім зберігають протягом тривалого часу так само дбайливо, як і натільний хрестик, адже вважається, що вона здатна надати сили малюкові в моменти слабкості і хвороби. Саме тому, щоб купити крижму для хрещення хрещеним батькам доводиться довго і ретельно вибирати її. Щоб не мучити себе пошуками і придбати по-справжньому якісну і відповідну всім вимогам крижму для хрещення, пропонуємо відвідати інтернет-магазин Махровий світ.

Крижми для здійснення хрещення: якою вона має бути?

Такі рушники, як крижма для хрещення, - це перше, з чим стикається дитина після освячення. Так що, варто уважно і серйозно підійти до її вибору. Зараз існує безліч різних виробників і недобросовісних продавців, які можуть продати недоброякісні полотна, виготовлені без урахування головних критеріїв. Пам'ятайте, крижма для хрещення зобов'язана відповідати таким характеристикам:

  • М'які і приємні тактильні властивості.
  • Натуральність і гіпоалергенність матеріалу.
  • Висока зносостійкість і гігроскопічність.
  • Наявність тематичних візерунків і символіки.
  • Розмір не менше одного метра в довжину і 50 сантиметрів завширшки.

Наша компанія врахувала ці параметри. У нашому асортименті ви знайдете виключно високоякісну і безсумнівно привабливу, фотогенічну крижму для хрещення.

Крижма для церемонії хрещення за доступною ціною

На офіційному сайті ви можете замовити крижму для хрещення в роздріб. Але якщо ви власник власного магазину і реалізуєте необхідні речі для новонароджених, то також ми надаємо можливість зробити замовлення оптом.

Крім цього, в нашому каталозі ви можете побачити такі категорії товарів, як дитячі ковдри, капюшони для купання, пончо.

viber