Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як вибрати покривало на ліжко в спальню?

Як вибрати покривало на ліжко в спальню?

Правильно підібрані текстильні вироби та аксесуари відіграють надзвичайно важливу роль у формуванні затишної атмосфери у цілому будинку. Наприклад, покривало на ліжко і подушки повинні не просто гармонійно поєднуватись з інтер'єром спальної кімнати, але й бути своєрідним акцентом, декоративним елементом приміщення.

Саме тому, купити покривала оптом не так просто і легко, як може здатися на перший погляд. Для того, щоб спростити вам це завдання, наш інтернет магазин Махровий світ пропонує ознайомитися з основними правилами покупки покривал і з головними критеріями їх вибору.

Покривала на ліжко Турція. Обираємо підходящий колір

Що стосується кольорової гами покривала на ліжко для спальні, то ми радимо відштовхуватися від однієї з таких концепцій:

  • Урахування загального інтер'єрного рішення. Це поширений і ефектний підхід - ви можете вибрати те забарвлення покривала на ліжко, яке переважає в інтер'єрі, або ж близький до нього колір. Тонами “компаньйонами” для коричневого вважаються бежевий і персиковий, для синього - блакитний і бірюзовий, для зеленого - оливковий або м'ятний.
  • Відповідність кольору покривала на ліжко Турція з забарвленням стін. Такий спосіб цілком розповсюджений. Проте ви повинні пам'ятати, що не повне дублювання може призвести до безликості інтер'єру. Для монохромних стін краще обирати текстиль того ж тону, але з вираженим візерунком, а для шпалер з малюнком найкраще підійде покривало на ліжко, колір якого буде співпадати з ним.
  • Комбінація тону покривала на ліжко з відтінком меблевих фасадів. Це надзвичайно оригінальний та цікавий метод. Ви з легкістю можете підібрати відтінок текстилю під колір обивки на меблях або під тон дерев'яного паркету.

На офіційному сайті компанії Махровий світ покривала на ліжко Турція представлені на будь-який смак. Колосальна кількість кольорів та відтінків, безліч флористичних та анімалістичних принтів, однотонні та фактурні моделі, варіанти, декоровані бантами та воланами. Тут ви неодмінно знайдете ідеальне покривало на ліжко для своєї спальні!

Якісне покривало на ліжко за доступною ціною

В інтернет-магазині Махровий світ представлені покривала на ліжко, виготовлені кращими турецькими виробниками. Ми безпосередньо співпрацюємо з цими компаніями протягом тривалого часу. Це означає, що ви маєте чудову можливість придбати покривало на ліжко, простирадло на резинці та інші товари за доступною ціною!

viber