Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Рушники з мереживом

Рушники з мереживом

Махрові рушники – основний атрибут домашнього текстилю, який необхідний кожному домочадцю незалежно від віку та статі. У повсякденному житті його часто використовують, адже воно застосовується досить широко. Рушники з мереживом приносять не тільки радість господині, а й надають затишку будинку.

Існує безліч видів даного виробу – це свідчить про те, що слід знати кілька критеріїв, за якими вибирають. Рушники, декоровані мереживом, можуть застосовуватися як на кухні, так і у ванній кімнаті. На якість та основні функції це не впливає. Тому якщо ви хочете оновити елементи домашнього текстилю, вам потрібен перевірений магазин, який реалізує найкращі товари на своєму онлайн-ресурсі. Про те, де купити, як вибирати за матеріалом, які переваги та характеристики мереживного рушника – ми розповімо далі у нашій статті.

Основні характеристики махрового рушника з мереживом

З продукцією текстильної промисловості, як-от махровий рушник, кожна людина стикається щодня. Це важлива складова повсякденного догляду за собою та своїм тілом. Махровий рушник виготовляють із натуральних тканин, тому основними характеристиками є:

Krugevo-1

  • щільність ворсинок;
  • кручення нитки;
  • висота петельного ряду.

До того ж щільність окремих ворсинок дома їх кріплення визначається числом, яке найчастіше виробники вказують на бирці вироби. Це дуже практично та зручно для тих, хто бажає купити якісний товар, який прослужить не один місяць. Для виробів, де щільність ниток низька, характерна відсутність всмоктування вологи. А там, де показник буде високий, рушники з мереживом буде важким та незручним для використання.

Усі помічали при покупці позначення в діапазоні від 300 до 800 г/кв. Це саме те, що вказує, наскільки ефективною буде експлуатація.

Також не варто упускати момент того, що занадто високий ворс після першого ж прання під власним тягарем втратить форму і буде зіпсовано. Це призведе до небажаних витрат, особливо тоді, коли ви тільки порадували себе новою покупкою. Рекомендуємо покупцям звертати увагу не тільки на зовнішній вигляд махрового рушника з мереживом , але і на склад, який вказує виробник.

Переваги махрового рушника з мереживом

Чому популярність махрових виробів ніколи не падає? Завдяки своїм властивостям, махрова тканина дарує ніжність шкіри та задоволення від використання щодня. Головними перевагами рушника з мереживом з махри є:

  • збереження тепла;
  • приємний на дотик;
  • високий рівень поглинається вологи;
  • масажні властивості;
  • відсутність синтетичних волокон;
  • практичність;
  • зносостійкість;
  • гіпоалергенність.

Також не варто забувати про те, що кожен товар має свою особливу форму, кольорову гаму та декор.

Вибираємо виріб за матеріалом

Якісна та красива річ завжди приваблює споживачів, які люблять у своєму будинку затишок та комфорт. Крім привабливого товарного вигляду, обов'язково слід звертати увагу на матеріал, з якого воно виготовлено. Це дозволить вам зробити правильне рішення та придбати річ відмінної якості. Зазвичай рушники з мереживом виготовляють тільки з матеріалів природного походження, так як цей елемент щоденного використання регулярно контактує з водою і тілом, а також повинен висихати швидко.

Добре вбирає вологу шовковисті вироби з волокнами бамбука. Варто наголосити на тому, що це абсолютно екологічний матеріал , який має антибактеріальний ефект. Для людей у яких у будинку є маленькі діти, це ідеальне рішення. Найчастіше, з цієї сировини виготовляють мереживні рушники для рук . Вони виглядають естетично та стильно біля рукомийника.

Натуральна бавовна та льон має масажний та ліфтинговий ефект. Вони добре вбирають воду і м'які навпомацки. Деякі моделі для ванної та кухні можуть бути об'ємними через гідробавовну. Такий варіант підходить для тих, хто віддає перевагу плюшевим махровим рушникам.

Догляд за рушником з махри

Щоб зберегти якість та товарний зовнішній вигляд рушника з мереживом з махри, варто дотримуватися кількох рекомендацій, про які регулярно нагадує виробник. Що стосується прання в пральній машині:

  1. Використовувати гель чи капсули. Застосувавши порошок, товар може стати занадто жорстким через залишки хімічного засобу у ворсинках.
  2. Обмеження у температурному режимі. Прання повинне проводитися при температурі не вище 60°C.
  3. Додаткове полоскання. Реч добре вбирає мильний розчин, що вимагає ретельного полоскання, щоб рушник залишився м'яким, як з полиці магазину.
  4. Не використовувати багато кондиціонерів. Не рекомендують додавати пом'якшувача занадто багато, оскільки воно може втратити свої властивості.

Krugevo-2

Крім вищеперелічених правил по догляду за рушники з мереживом , варто не забувати, що сортування за ступенем забруднення та кольором дуже важливе. Також не можна прати з одягом, у яких є блискавки. Коли всі правила догляду дотримуються, декор у вигляді мережива не постраждає і не втратить свій зовнішній вигляд.

Де купити рушники з мереживом ?

Онлайн-магазин Mahra пропонує для своїх покупців найширший і найрізноманітніший асортимент текстилю з махри в Україні . Саме тут у вас є шанс придбати продукцію з натуральної сировини, яка не викликає алергії та прослужить усім членам вашої родини жоден рік. На сторінках обраної вами позиції представлені якісні фото, розміри, опис та вартість рушника з мереживом .

Якщо ви бажаєте співпрацювати з нашим магазином на вигідних умовах, то можете звернутися до співробітників щодо можливості закупівлі рушників оптом . Детальніша інформація знаходиться на нашому офіційному сайті.

Наш магазин заслужив довіру тисяч клієнтів, оскільки реалізує якісну продукцію в різних розмірах та кольорах за вигідними цінами.

viber