Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Рушники для перукарів

Рушники для перукарів

Власники перукарень та салонів краси повинні дбати про всі деталі, щоб відвідувачі відчували себе комфортно. Це стосується не лише обстановки та засобів гігієни. Потрібні також спеціальні рушники для перукарів. З їх допомогою фахівці прибирають вологу та сліди від використовуваних засобів. В першу чергу такі рушники торкаються волосся і шкіри на голові, тому вони повинні бути особливо м'якими і приємними .

Придбати практичні, якісні моделі можна у нашому інтернет-магазині. Тут легко купити рушники для салону краси за доступними цінами. В наявності тільки перевірені вироби від кращих виробників з України , Туреччини та інших країн.

Специфіка текстилю

Рушники для перукарів призначаються для різних процедур догляду: від стрижки до гоління. Майстри використовують текстиль, щоб забрати сліди засобів, витерти руки, усунути сліди від піни, гелів.

На відміну від класичних моделей, призначених для використання вдома, рушники для перукарів регулярно стикаються з експлуатаційними навантаженнями. З їхньою допомогою прибирають сліди б'юті-коштів. Взаємодія з хімічними речовинами, а також регулярне прання – це випробування для будь-якого текстилю. Тому для таких моделей використовуються практичні матеріали . Найбільш популярними вважаються:

  1. Бавовна. Натуральний матеріал недорогий та практичний. Він просто витримує численні прання. Перукарські рушники, виготовлені з бавовни, надовго збережуть оригінальні характеристики (щільність, колір).
  2. Бамбук. Перевага даного матеріалу в тому, що він гіпоалергенний. Це важливе для салонів краси. Завдяки цьому моделі з бамбука не викликатимуть подразнення, іншої неприємної реакції.
  3. Мікрофібра. Синтетичний матеріал дозволяє створити бюджетніші моделі. За них точно не доведеться переплачувати.
  4. Велюр. Рушники для перукарів, виконані з даного матеріалу, виглядають дорого та вишукано. Вони стануть чудовим вибором для будь-якого люкс-закладу, що працює в індустрії краси.
  5. Льон. З нього виходять рушники, які виглядають дорого і приємні на дотик. Лляні моделі практичні, з роками їхня міцність і колір не зміняться.

Також нерідко в салонах використовують вафельні рушники. Вони екологічні, вирізняються своїми теплоізоляційними властивостями. Стануть незамінними помічниками для майстрів манікюру, педикюру.

Parehmaher-1

Головні критерії вибору

Вибираючи рушники для перукарів, важливо пам'ятати, що вони можуть бути призначені для різних процедур. Від цього залежить їх розмір. Більшість моделей досить невеликі. Найменші застосовуються як накладки при миття волосся. Трохи більші будуть потрібні в процесі самої стрижки.

Вибираючи рушники для салону краси важливо враховувати:

  1. Якість використовуваних матеріалів. У більшості випадків надають перевагу моделям, виконаним з натуральних компонентів.
  2. Швидкість висихання. Це ще одна причина вибрати рушники, вибрані з натуральних матеріалів. Важливо, щоб вироби швидко висихали, це дозволить їх регулярно використовувати.
  3. Гігроскопічність.
  4. Якість пошиття, ступінь густини.
  5. Колір. У більшості випадків рушники для перукарів виконуються у нейтральних відтінках. Це кремовий, білий, бежевий. Вони виглядають легко і лаконічно. Багато фахівців вибирають моделі чорного кольору, на яких менше помітні сліди косметичних засобів.

Найчастіше рушники для салонів краси однотонні. Але в асортименті можна знайти варіанти із незвичайним декором. Як візерунок можуть використовуватися зображення тварин та рослин (квітів). Це дозволить додати рушникам певну "родзинку".

Також практично у всіх салонах застосовуються одноразові моделі. Вони потрібні щоб прибрати сліди засобів, забезпечити, наприклад, комфортне фарбування.

Щільність рушників

Між собою моделі різняться і щільності. Вирізняють такі різновиди:

  1. Стандарт. Такі рушники для перукарів є найбільш популярними та поширеними. Вони гладка текстура, що дуже важливо для виконання безлічі процедур в салонах краси.
  2. Стандарт плюс. У таких моделях підвищений вміст бавовни. За рахунок цього рушника перукарні мають хороші поглинаючі властивості. Вони впораються навіть із великим обсягом вологи.
  3. Комфорт. Структура таких моделей гладка. Вони дещо щільніші, ніж рушники для перукарів рівня стандарт.
  4. Люкс. Вафельні моделі, для яких характерна підвищена поглинання. Їх застосовують при роботі з довгим волоссям.

Щільність обов'язково слід враховувати у процесі вибору. М'які та практичні вироби дозволять увібрати всю рідину, залишки засобів. Завдяки цьому можна буде продовжити виконання процедур.

У нашому інтернет-магазині є моделі різного ступеня щільності та розмірів. На сайті представлені всі характеристики. Достатньо натиснути на потрібний товар, щоб ознайомитися з його описом, зрозуміти всі особливості.

Parehmaher-2

Де можна купити якісні та практичні рушники для салонів краси?

Рушники оптом доступні в інтернет-магазині "Махра". Придбання великого обсягу одиниць – це вигідне рішення для салону. По-перше, вдасться не переплачувати, по-друге, надовго забезпечити себе необхідними виробами.

У продажу легко знайти турецькі рушники та моделі від інших виробників. Вона порадують як цікавим оформленням, так і хорошими властивостями, що вбирають. Купити рушники для перукарів саме у нас вигідно за рахунок:

  • мінімальних цін на весь каталог товарів;
  • наявності знижок та спеціальних пропозицій, які поширюються на багато позицій з асортименту;
  • можливість придбати товари оптом ;
  • наявність доставки, тому махрові рушники для перукарні можуть привезти за вказаною адресою;
  • постійне збільшення асортименту пропозицій за рахунок співробітництва із провідними виробниками.

У продажу як однотонні класичні комплекти, так і прикрашені різними зображеннями, вишивкою. Вибирайте, що саме вам подобається і купуйте рушники для перукарів, адже без них майстер не зможе нормально виконувати свою роботу.

viber