Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Як вибрати плед мікрофібра?

Як вибрати плед мікрофібра?

Пледи асоціюються у більшості людей із затишним вечором на дивані з книгою чи за переглядом фільму. У них добре укутатися, щоб зігрітися в холодну пору року або накинути на м'які меблі як деталь інтер'єру. Плед мікрофібру оптом із задоволенням купують лікувальні та оздоровчі заклади, дитячі будинки та інтернати. Таку популярність мікрофібрового покривала завоювали завдяки винятковій м'якості, легкості та простоті у догляді. Перед покупкою пледа мікрофібра оптом варто визначитися з низкою параметрів:

  • розміром;
  • складом;
  • висотою ворсу;
  • колірною гамою.

Купити оптом пледи мікрофібра вигідніше, ніж у роздріб. Цю перевагу можна використовувати при підготовці подарунків до свят та придбати всім родичам з м'якого теплого покривала. Вибирайте кожному члену сім'ї забарвлення за смаком або всі пледи в одному кольорі, тоді вийде презент у стилі "фемілі цибуля". Таке рішення може бути хорошим корпоративним варіантом для маленької компанії.

З чого виробляють пледи?

Домашній текстиль виготовляють із різних тканин – натуральних, синтетичних та змішаних. Залежно від вибраного матеріалу покривала відрізняються за низкою критеріїв, яких залежить зручність користування ними. Плед мікрофібра оптом є лише одним із варіантів теплого текстилю. Крім цього матеріалу, його виготовляють із волокон:

  • вовни;
  • бавовни;
  • бамбука;
  • поліестеру;
  • поліаміду;
  • акрилові.

У складі пледу мікрофібра оптом присутні бавовна, поліамід, віскоза та поліестер у різних пропорціях. Полотно утворює надтонкі нитки, скручені особливим чином. Завдяки наявності натуральних волокон, мікрофіброві вироби добре утримують тепло. А синтетичні добавки полегшують догляд за ними та допомагають зберігати первісний вигляд надовго. Залежно від призначення мікрофібрового волокна товщина тканини може суттєво відрізнятись. Так, плед мікрофібра оптом виготовляється з полотна з високим або середнім ворсом, який дозволяє добре зберігати тепло тіла взимку та в демісезон. Одним із найкращих виробників мікрофібрового текстилю заслужено вважається Туреччина , оскільки її вироби відрізняються високою якістю та помірною вартістю.

Fibra-1

Переваги пледів з мікрофібри

У порівнянні з іншими матеріалами, плед мікрофібра оптом має відмінні характеристики, які роблять цей вид текстилю дуже популярним. Він добре вбирає вологу та пропускає повітря. Завдяки цим властивостям під ними тепло та затишно. На відміну від виробів із натуральних волокон, пледи з мікрофібри оптом набагато легші. Це зручніше і під час експлуатації, і при пранні текстилю. Він не перевантажує машинку і швидко висихає. Крім того, синтетичний компонент тканини не вбирає забруднення як бавовняний. Тому догляд за виробом не складе жодного клопоту. Волокна легко піддаються фарбуванню в будь-яку гаму, тому плед мікрофібра оптом може бути найнеймовірніших відтінків. А оскільки линяння виріб теж не схильний, малюнки на текстилі залишаться такими ж яскравими та чіткими на довгі роки. Виріб не вимагає прасування, оскільки не змінюється, а завжди виглядає охайно. Мікрофіброва тканина не пушиться і не кошлатиться, так що зовнішній вигляд покривал радуватиме свого власника навіть незважаючи на інтенсивне використання набагато довше, ніж інші матеріали.

Як продовжити термін служби виробів із мікрофібри?

Якісні текстильні вироби можуть використовуватися роками та не втрачати свого привабливого вигляду. І хоча догляд за пледом мікрофібра оптом досить простий, дотримання деяких рекомендацій дозволить зберегти його ще краще. До основних обмежень відносять:

  • дотримуватись температурного режиму прання;
  • не сушити виріб на джерелах тепла – батареї або обігрівачі, адже волокна можуть деформуватися;
  • видаляти плями свіжими, не допускаючи їх проникнення всередину тканини;
  • уникати застосування агресивних відбілювачів і засобів для виведення плям.

Після прання текстиль із мікрофібри необхідно добре просушити. Через особливості сприйняття такої тканини на дотик, вона може здаватися вологою. Перевірити покривало на сухість допоможе паперова серветка. Прикладіть її з двох сторін і добре притисніть. Якщо волокна просохли, на серветці не залишиться слідів. Тоді виріб можна спокійно прибирати у шафу.

Щоб купити плед мікрофібра оптом за привабливою ціною, слід зайти на сайт Mahra. В асортименті інтернет-магазину ви знайдете не тільки пледи оптом , а й більше сотні позицій домашнього текстилю відмінної якості для облаштування всього будинку.

Де найкращий вибір пледів?

Вибираючи плед мікрофібра оптом в інтернет-магазині, можна попередньо ознайомитися зі складом виробу, його розмірами та інформацією про виробника. Кожен товар супроводжується якісними фотографіями, що дають уявлення про зовнішній вигляд текстильних виробів. В електронному каталозі сайту товари об'єднані за категоріями, що спрощує їх пошук серед усієї різноманітності. Плед мікрофібра оптом представлений у кількох розмірах – для новонароджених, дитячі та дорослі розміри. Магазин пропонує також кухонні та лазневі рушники оптом , килимки, комплекти постільної білизни.

Додавайте текстиль у віртуальний кошик, оформляйте замовлення та оплачуйте зручним способом. Обмежень за кількістю доступного замовлення товару немає, якщо позицій достатньо складі. Доставка транспортними компаніями доступна по всій Україні та займає всього пару днів. Для затишку в будинку плед мікрофібра купити оптом за доступною ціною – це найкраще рішення!

viber