Ваші дані були відправлені!

Будь-ласка, введіть кількість товару потрібного розміру

Цей товар відсутній на складі

Найкращі ціни на нашому сайті! Вибирайте товари у потрібних категоріях. Увага! Мінімальна сума замовлення 1000 грн.
viber
viber qr code

Підписуйтесь на нашу viber спільноту та дізнавайтеся про новинки першими

Підписатися
app
app qr code

Скачуй додаток та ставай учасником Програми лояльності

Коли потрібні дитячі пледи оптом?

Коли потрібні дитячі пледи оптом?

Плед набув широкого поширення завдяки своїй універсальності та зручності. У нього можна повернутися в холоди або красиво декорувати житло. Але не тільки вдома потрібні текстильні вироби, їх успішно застосовують у різних установах. Дитячі пледи оптом купують дитсадки, оздоровчі табори та санаторії, будинки малюки та інтернати, стаціонари клінік та пансіонати.

М'яке та тепле покривало відмінно зігріє в прохолоду і добре виглядатиме у спільній спальні. Виробники декорують пледи дитячі оптом яскравими забарвленнями, веселими принтами та зображеннями казкових персонажів. Такий підхід робить текстильну продукцію особливо привабливою для користувачів, адже створює їм гарний настрій. Щоб вибрати якісні дитячі покривала оптом , важливо врахувати усі їхні характеристики та види.

Різновиди дитячих пледів

Величезний асортимент текстилю для дітей викликає розгубленість у дорослих, оскільки не завжди зрозуміло, як вибрати найкращий. Дитячі пледи оптом не всі однакові, вони відрізняються за сезоном, розміром, матеріалом та призначенням. З останнім виникає запитання у тому, навіщо покривало ще може служити? Начебто очевидно, що основна роль дитячих пледів оптом - зберегти тепло малюків. Крім цього, покривала добре зарекомендували себе як підстилка на пікніку, в ролі легкої ковдри та інтер'єрного елемента. В Україні ви можете знайти багато різних моделей виробу:

  • літні, демі та зимові відрізняються за матеріалом та товщиною полотна;
  • для новонароджених, дошкільнят та підлітків різні за розміром та принтом;
  • для прогулянок та будинку відшиваються з різних тканин;
  • з рукавами зручно одягнути замість палантину;
  • з іграшкою чи подушкою приємно взяти в подорож чи на прогулянку.

Як би вони не відрізнялися, вимоги до якості дитячих пледів оптом дуже високі. Щоб відповідати показникам зручності та безпеки, текстиль виготовляють із різних матеріалів . Покривала часто декорують пришивними або суцільнотканими елементами – бахромою, помпонами. При покупці такого текстилю важливо переконатися в тому, що обробка надійно прикріплена і малюки не зможуть її відірвати від основи.

Матеріали для дитячих пледів

Дитячі пледи оптом повинні бути м'якими та приємними на дотик, адже ніжна шкіра малюків легко дратується від дотиків. Тому текстиль для дітей прийнято виробляти з натуральних або змішаних волокон, уникаючи синтетики. Натуральні тканини безпечні та екологічні, але мають низку недоліків. Наприклад, бавовняні вироби складно відпрання, а вовняні часто колються і викликають роздратування. Додаючи до складу полотна для дитячих пледів оптом штучні компоненти, виробники полегшують догляд за ними. Синтетика не дозволяє забрудненню проникати глибоко всередину ниток, тому прати їх легко. З тієї ж причини вони швидко сохнуть і не вимагають прасування. До складу якісного дитячого текстилю можуть входити:

  • акрил;
  • вовна;
  • мікрофібра;
  • бавовна;
  • бамбук;
  • фліс;
  • штучне хутро.

Дитячі пледи оптом можуть бути не тільки пошиті з тканого полотна, але також пов'язані з пряжі вручну або на в'язальних машинах. Переконайтеся перед покупкою, що текстиль не линяє, адже погано зафіксований барвник неодмінно потрапить у рот малюкові і не найкраще позначиться на його здоров'ї. Пам'ятайте, що вовняні волокна можуть провокувати алергічні реакції, а надто високий вміст синтетичних волокон накопичує статичну електрику. Уважний вибір текстилю для дитини радуватиме не лише малюка, а й батьків.

detkie

Особливості догляду за пледами

Рішення купити оптом дитячі пледи зазвичай передбачає обмежений термін служби текстилю, адже дітки швидко виростають. Проте, зберегти свіжий вид виробу захоче кожен дорослий.

Щоб колір і малюнок з покривала не вистирав, необхідно вибрати щадний режим догляду. До основних рекомендацій відноситься видалення нових забруднень, не чекаючи проникнення плям всередину волокон і їх висихання. Краще віддати перевагу ручному пранню або делікатному режиму на машинці. Дитячі пледи оптом не можна сушити поблизу джерел тепла, особливо якщо в їхньому складі є синтетика, оскільки від температури виріб може деформуватися.

Намагайтеся не допускати попадання агресивних засобів для виведення плям, адже вони здатні розчиняти текстильні фарби, пошкоджуючи малюнок. Після прання необхідно переконатися, що дитячі пледи оптом повністю просохли і тільки потім прибирати їх у шафу. В іншому випадку залишкова волога здатна викликати псування волокон, провокуючи плісняву всередині ниток. Дбайливе ставлення до текстилю здатне продовжити термін його служби на тривалий час, щоб він радував вас своєю свіжістю та привабливістю.

Де придбати дитячий плед?

Придбати дитячі пледи оптом за доступною ціною можна в інтернет-магазині Мahra. В електронному каталозі покупцям представлені різні види текстилю для дому – рушники оптом , постільна білизна та скатертини. Вони об'єднані за категоріями, тому можна знайти потрібний виріб за кілька кліків.

Детальні описи, інформація про виробника та фото супроводжують кожен товар, що спрощує вибір відповідних позицій. Додайте пледи оптом у віртуальний кошик, уточнюйте кількість та оформлюйте замовлення. Доступні всі форми оплати - готівкою при отриманні або через онлайн-банкінг. Доставка можлива у всі регіони країни транспортними компаніями. Вибирайте барвисті дитячі пледи оптом від виробника на сайті за привабливими цінами та додавайте теплі аксесуари в інтер'єр свого будинку!

viber